Anja Marcinski

Mijn naam is Anja Thomassen Marcinski, troste eigenaar van de Hippo Sofia Academie.

Tijdens mijn humane opleiding tot CranioSacraal therapeut aan de PSCA  ben ik al veel mensen maar vooral babies gaan behandelen met CranioSacraal therapie.

Binnen mijn praktijk gaf ik al massages en de cursus babymassage en Samen bevallen. 

Na 8 jaar een leuke humane praktijk gedraaid te hebben gooide ik het roer om en ben ik me volledig gaan leggen op het werken met CranioSacraal therapie voor paarden.

Als pionier heb ik veel paarden mogen helpen met CranioSacraal therapie maar zag ik ook veel leed. Ik was ervan overtuigd dat ik dit nooit alleen op zou kunnen lossen.

Daarom gaf ik in 2007 mijn eerste opleiding CranioSacraal therapie voor paarden wat in 2013 uitgroeide tot de Hippo Sofia Academie.

In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met de hirudo therapie en ben daar toen ook samen met een aantal collega’s veel mee gaan werken.

Niet het symptomatisch werken gaf goede resultaten maar het systematisch werken was de sleutel die veel paarden hebben mogen helpen.

De hype die in 2021 ontstond bracht me ertoe toch mijn ervaringen op papier te zetten en een opleiding erin te gaan geven. Bloedzuigertherapievoorpaarden was een feit.

Alleen als je in verbanden gaat werken en voldoende anatomische kennis hebt kun je hirudotherapie als een gedegen therapie in gaan zetten.

Hirudo therapie is geen trucje of een quick fix!! Je hebt echt medische basiskennis nodig om dit goed in te kunnen zetten.

Klik hier voor meer informatie over HippoSofia

Mario Jacobs

Mijn naam is Mario Jacobs en ik ben directeur bij 112Computerhulp.nl. Mijn bedrijf biedt Webdevelopment en Webdesign aan voor (startende) ondernemers. Ook levert mijn bedrijf hardware oplossingen voor de ondernemer.

Tevens ben ik de developer van deze website, en ben ik de beheerder/moderator van deze pagina. In opdracht van Hippo Sofia zal ik er zorg voor dragen dat alle informatie klopt. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Therapeut wordt geverifieerd bij aanmelding.
  • De expertise van de therapeut wordt gechecked bij Hippo Sofia.
  • De reviews worden gechecked op authenticiteit.

Klik hier voor meer informatie over 112Computerhulp.nl